winter

winter

Resultaat 1–9 van de 13 resultaten wordt getoond

Alpino

20,95

Original Basque
De originele alpino is in de kleuren donker blauw en zwart verkrijgbaar. De Alpino heeft een geruite voering aan de binnenkant met een kunstlederen binnenband. De Alpino is te herkennen aan het puntje midden boven op.

  • Alpino van 100% wol.
  • Verkrijgbaar in de kleuren : Blauw en zwart
  • Een geruite voering
  • Een kunstlederen binnenband
  • Ook in kleine en grote maten verkrijgbaar

Lekker warme pilotenmuts. Natuurlijk met imitatiebont. De pilotenmuts kan onder de kin vastgemaakt worden door middel van klittenband en hiermee kan je ook de kleppen omhoog zetten. De  pilotenmuts houd ook de nek lekker warm. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten.

Kleurige pilotenmuts van het merk Herman. Natuurlijk imitatie bont. De muts kan onder de kin vastgemaakt worden door middel van klittenband. De perfecte muts om ook je nek warm te houden.

Warme pilotenmuts van het merk Herman.  De muts kan onder de kin vastgemaakt worden door middel van klittenband. Natuurlijk fake fur.          ( imitatie bont) De onderrand achter van de muts valt in de nek. Deze is dus ook bedekt. In verschillende hoofdmaten verkrijgbaar.

Traveller outdoor

52,50

Vilten outdoor hoed van het Duitse merk Faustmann.  De hoed heeft een wat grovere bol en valt ruim qua maat.  De rand staat rondom omlaag. Deze hoed is er alleen nog in de maten 55 en 61 en daarom stevig afgeprijsd. De hoed is waterafstotend. Een tophoed. Zeker voor deze prijs!

Muts Paul

29,90

Gebreide herenmuts met een grote pompom. De muts is aan de binnenkant gevoerd met een teddy rand tot ongeveer halverwege de muts. Van het Belgische merk Herman.

Muts Arjan

29,95

Warme gebreide muts, zowel door dames als heren draagbaar. De muts is aan de binnenkant gevoerd tot ongeveer de halve muts met een brede band. Hier komt geen wind doorheen Dus lekker warm.  De muts heeft een grote pompom.

Muts Joost

26,50

Lekker warme herenmuts. ( kan natuurlijk ook door dames gedragen worden ). Gebreide muts in grote ruiten. De muts heeft een omslag en is helemaal gevoerd. Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Donker blauw, Donker grijs, zwart.

Muts Brenda

28,90

Grof gebreide damesmuts met een royale binnenband. De binnenband is 13 cm breed. De bovenkant van de muts is niet gevoerd. Met een grote pompom bovenop de muts. Een lekker warme muts.

13