Winter

Winter

Resultaat 1–9 van de 23 resultaten wordt getoond

Zuidwester

27,50

Zuidwester, Ideaal voor op de fiets, strand of daar waar veel wind is. Hij heeft een stormbandje en waait dus niet weg. Met oorflapjes dus geen wind in de oren. De zuidwesters zijn er in zwart waarvan je de bol kan veranderen in oranje en donker blauw welke je kan veranderen in rood. Veilig bij Donker, slecht weer. Je bent meer zichtbaar. De zuidwester kan aan de achterkant nog kleiner gemaakt worden. Lekker katoen gevoerd dus zweet niet.

Sjaal Berry

19,95

Herensjaal. Zowel met flatcap als los te verkrijgen.

Sjaal Dirk

17,50

Herensjaal. Behorende bij Flatcap Dirk van City Sport. 17,50 Kan natuurlijk ook los gekocht worden.

Sjaal Wol / Zijde

69,5069,95

Super mooie sjaals van het Duitse merk P- Modekontor. De sjaals hebben mooie diepe kleuren en zijn ruim van maat. Deze sjaals kunnen ook als omslagdoek gebruikt worden. Ze vallen lekker soepel en door de wol, lekker warm.

Sjaal Wol/Modal

63,5087,90

Mooie sjaals van het Duitse merk P- Modekontor in verschillende frisse kleuren. En minimaal 50% wol dus lekker warm. Deze sjaals kunnen ook als omslagdoek gebruikt worden want ze zijn ruim van maat.  De patchworksjaal is bedrukt met een patchwork patroon. De sjaal bestaat dus niet uit allerlei verschillende lapjes. De stenen sjaal heeft een multikleur.

Sjaal 100% wol

65,8089,90

Vrolijke 100% wollen damessjaals. Deze sjaals zijn ook als omslagdoek te gebruiken. Mooie volle kleuren en lekker warm. De uiteinden van de sjaals zijn niet afgewerkt maar gerafeld.

Sjaal Rose

19,95

Mooie damessjaal met een grove bloemenprint. de uiteinden van de sjaal zijn niet afgewerkt maar gerafeld. Het materiaal van deze sjaal is 30% zijde. Een mooie soepel vallende sjaal

Sjaal Herman

34,50

Gebreide zachte brede herensjaal in een mooi lengte ( 180 cm ). De sjaal heeft korte franjes. Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren.

Sjaal Rose

19,95

Gestreepte damessjaal met vrolijke kleurtjes. De sjaal is lekker zacht en heeft een ruime afmeting. Aan de uiteinden van de sjaal zitten franjes.

23