Klantenservice

Hoezo Hoedzo?

Hoedzo is in 2010 ontstaan uit het Hoeden- & pettenmagazijn, een markthandel gespecialiseerd in hoofddeksels. Een goede service en vakkundig advies staan vanaf het begin aan de basis van Hoedzo. Inmiddels is Hoedzo een speciaalzaak in hartje Den Bosch (Vughterstraat 65) en tevens webshop.

Advies

Een vakkundig advies vinden wij belangrijk. Als speciaalzaak in hoeden en petten voorzien wij u graag van een persoonlijk advies. Om onnodige verzending te voorkomen, helpen wij u ook graag bij uw online aankoop.. U kunt ons  altijd bellen  appen of per sms(073-6990193) of 06-81337558  of mailen naar info@hoedzo.nl. Wij helpen u graag!

Wat is mijn maat (hoe meet ik dat op)?

Onze hoeden zijn verkrijgbaar vanaf maat 52 tot en met 62 , bij de petten leveren wij van maat 53 tot en met 63 (zie per model de leverbare maten). Het is altijd verstandig om, voordat u besteld, even de maat te controleren.

U kunt de juiste maat op 2 manieren bepalen:

  1. Meet het hoofd net boven de oren rond; het aantal centimeters is de maat.
  2. U kunt de maat ook bepalen door de binnenzijde van een goed passende hoed of pet te meten met een centimeter.
  3. Komt u naar de winkel, dan kan u een goed passende pet of hoed meenemen en kunnen wij deze opmeten zodat u altijd de goede maat heeft.

Retourneren

Mocht u uw bestelling willen retourzenden, dan kan dat tot maximaal 14 na ontvangst van uw bestelling. Vul voor retournering ons retourformulier in:

Opsturen samen met het retourformulier naar Hoezo Vughterstraat 65, 5211 EZ, s’ Hertogenbosch binnen 14 dagen na ontvangst De retour kosten zijn voor de koper. Let op!  Gelegenheidshoeden en fascinators kunnen niet geruild/ retour gezonden worden.

Klachten & garantie

Is uw artikel kapot (bezorgd)? Wij gaan graag met u in overleg om samen tot een passende oplossing te komen. Neem contact met ons op via e-mail met duidelijke omschrijving van de klacht naar: info@hoedzo.nl

Helaas zijn er op dit moment problemen met onze mail. info@hoedzo.nl.

Wilt u contact met ons opnemen dan kan dit tijdelijk ook via linda-leenders@hotmail.com

Wij controleren onze producten voor verzending.

Mocht er een artikel toch niet in goede staat bij u zijn aangekomen met dit dan schriftelijk binnen 3 werkdagen na ontvangst van het artikel.

Ophalen in de Winkel

We mogen weer open.

Wij zijn weer normaal geopend.

Maandag gesloten.
Dinsdag, Woensdag, Vrijdag en Zaterdag van 10.00 tot 17.00
Donderdag van 10.00 tot 18.00
Zondag van 13.00 tot 18.00

Bestellingen kunnen tijdens de openingsuren gewoon opgehaald worden.  Kom eens gezellig bij ons binnen.

SALE!

Tot wel 50% korting op actie producten