Vestigingen

Hoedzo   s'Hertogenbosch

Hoedzo heeft op dit moment een vaste winkel in  s'Hertogenbosch.

Adres Vughterstraat 65 5211EZ s'Hertogenbosch.

Soms hebben we ergens een pop-up zaak voor 1 of 2 maanden. Als we ergens heen gaan wordt dit altijd vermeld op deze plek op de website. We hebben nu nergens een pop-up.

Bereikbaarheid.

Komt u met de auto naar  s'Hertogenbosch  dan kan u het beste parkeren bij het transferium Deuterse straat. U wordt dan met de bus naar het centrum gebracht. Stapt u uit bij de halte Vughterstraat dan hoeft u alleen maar de straat over te steken en dan staat u bij ons voor de deur. De kosten voor het parkeren zijn € 4,00 voor de hele dag. Dit is inclusief de bus heen en weer terug naar het transferium ongeacht het aantal personen.

De dichtst bijzijnde parkeergarage is  Wolvenhoek.

Hoedzo on toer.

Hoedzo strijkt regelmatig in andere plaatsen neer. Vroeger was dit voor ons gewoon. Toen stonden we op markten voor 1 dag. Elke dag weer ergens anders. Of beurzen voor 1 week. We kunnen het toch niet helemaal laten. Nu huren we soms tijdelijk een pand.  Dit is vaak voor 1 of 2 maanden.  Soms om magazijnen leeg te maken of soms gewoon om meer mensen te bereiken. Misschien in de toekomst zelfs om er een vaste winkel erbij te hebben.  Suggesties zijn altijd welkom.