Retourbeleid

U heeft een retour?

wil uw bestelling ( of een deel ervan ) naar ons terugsturen ? Geen probleem.

Wel hebben wij daar enkele regeltjes voor:

Niet alle producten kunnen geruild, retour gestuurd worden. Zo zijn er bijvoorbeeld de gelegenheids hoeden die NIET geruild of retour gestuurd kunnen worden. Wij adviseren u om deze artikelen in de winkel te komen passen. Moet het item ergens bij passen? Breng de jurk, jasje, stof mee. Dan hebt u een beter beeld qua kleur. Kan het product niet retour , Dan staat dit heel duidelijk bij de producten vermeld.

Wij controleren onze producten voor verzending. Mocht er iets mis zijn met de producten die u gekregen heeft, stuurt u dan binnen 3 werkdagen na ontvangst een mail met de klacht. De artikelen zijn alleen gepast zoals u in de winkel zou doen en dus niet gedragen.                                              Artikelen met make-up vlekken worden niet retour genomen.
Alle originele labels hangen nog aan de producten.
Ook met de originele bevestigingen natuurlijk.

U sluit het retour formulier van de bestelling bij in de doos of envelop U stuurt de producten binnen 14 dagen na ontvangst retour. Komt de bestelling bij u aan in een doos dan verwachten wij dat we de bestelling ook in een zelfde doos retour te ontvangen. Dus geen hoed opgevouwen in een brievenbuspakje.De retourkosten zijn voor de koper. 

Ons retouradres is: HoedzoVughterstraat 65, 5211EZ,  s’Hertogenbosch.

Het bedrag van de bestelling ( of gedeelte daarvan) wordt binnen 14 dagen weer aan u overgemaakt.

SALE!

Tot wel 50% korting op actie producten