Hoed

Hoed

Resultaat 1–9 van de 34 resultaten wordt getoond

Hoed Daisy

29,50

Dameshoed met een grote strik aan de achterkant. De hoed heeft aan de voorkant een grote rand. 10,5 cm . De rand loopt naar achteren smaller uit. De rand is aan de achterkant 4 cm. Het vlechtwerk van de hoed is open, zowel op de bol als de klep. Aan de binnenkant van de hoed zit een versteller. De hoed kan dus kleiner gemaakt worden. De basismaat van de hoed is 57 cm.

Zuidwester

27,50

Zuidwester, Ideaal voor op de fiets, strand of daar waar veel wind is. Hij heeft een stormbandje en waait dus niet weg. Met oorflapjes dus geen wind in de oren. De zuidwesters zijn er in zwart waarvan je de bol kan veranderen in oranje en donker blauw welke je kan veranderen in rood. Veilig bij Donker, slecht weer. Je bent meer zichtbaar. De zuidwester kan aan de achterkant nog kleiner gemaakt worden. Lekker katoen gevoerd dus zweet niet.

Zomer trilby van het merk Kangol. De trilby is van een gebreid materiaal. Hij is dus niet helemaal dicht. Het randje van de trilby staat aan de voorkant naar beneden en achter omhoog. Klein randje.

Zomerhoedje van het merk Kangol. Het is een hoedje van een gebreid materiaal en is dus niet helemaal dicht. Deze porc pie heeft een klein randje dat rondom helemaal omhoog staat

Outdoor hoed van Kangol met een brede rand en koordjes om de hoed onder de kin vast te zetten. De hoed heeft het Kangeroe logo op de voorkant staan. Bij de rode variant is dat in de witte kleur en bij de witte variant is dat in een licht blauwe kleur. De hoed heeft ventilatie gaatjes aan de zijkanten.

Dit hoedje geeft u het echte vakantie gevoel. Bucket in Hawai- stijl van het merk: Herman. De bucket is gevoerd met een stofje met vissenprint. Gemakkelijk opvouwbaar en mee te nemen hoedje.

Damees trilby gemaakt van Raffia. Dit hoedje heeft een klein randje rondom. Het randje staat aan de achterkant omhoog en aan de voorkant naar beneden. Het hoedje heeft basismaat 58 maat is te verkleinen door middel van een lint aan de binnenkant van de band. Rondom de bol is een randje van steentjes gemaakt. Dit hoedje is van het merk: House of Ord. Soepel model.

Luchtig zomerhoedje van Raffia met een sjaaltje rondom. Het sjaaltje heeft de kleuren oranje met geel. Dit hoedje heeft geen rand aan de achterkant. De rand aan de voorkant loopt wel over de oren door naar de achterkant.

Vlot dameshoedje. Opengewerkt model. Hier kan de wind goed doorheen waaien. Gemaakt van zeegras. Een natuurlijk materiaal. Dit hoedje heeft aan de voorkant een lange klep die naar achteren doorloopt. Aan de achterkant zit geen rand. Daardoor  wipt het hoedje niet op als u in een stoel met hoge rugleuning zit of een sjaal of blouse aan hebt. Dit is ook een goed model om mee te fietsen.

34