Hoed

Hoed

Resultaat 1–9 van de 26 resultaten wordt getoond

Hoed Daisy

29,50

Dameshoed met een grote strik aan de achterkant. De hoed heeft aan de voorkant een grote rand. 10,5 cm . De rand loopt naar achteren smaller uit. De rand is aan de achterkant 4 cm. Het vlechtwerk van de hoed is open, zowel op de bol als de klep. Aan de binnenkant van de hoed zit een versteller. De hoed kan dus kleiner gemaakt worden. De basismaat van de hoed is 57 cm.

Zuidwester

27,50

Zuidwester, Ideaal voor op de fiets, strand of daar waar veel wind is. Hij heeft een stormbandje en waait dus niet weg. Met oorflapjes dus geen wind in de oren. De zuidwesters zijn er in zwart waarvan je de bol kan veranderen in oranje en donker blauw welke je kan veranderen in rood. Veilig bij Donker, slecht weer. Je bent meer zichtbaar. De zuidwester kan aan de achterkant nog kleiner gemaakt worden. Lekker katoen gevoerd dus zweet niet.

Oudoorhoed Lykens Cooldown. De hoed heeft een stormbandjes tegen de harde wind. Hij heeft ook een patch welke je nat kan maken voor verkoeling op het voorhoofd. De onderkant van de rand van de hoed is afstekend van kleur. De olive kleur heeft een ecru onderrand, De khaki hoed heeft een olive kleur onderrand en de putty hoed heeft een khaki onderrand. Verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL. De hoed heeft aan de zijkanten ook ventilatie roostertjes  UPF 50+

Luchtig zomerhoedje van Raffia met een sjaaltje rondom. Het sjaaltje heeft de kleuren oranje met geel. Dit hoedje heeft geen rand aan de achterkant. De rand aan de voorkant loopt wel over de oren door naar de achterkant.

Mooie Panamahoed van het merk Panizza uit Italië. De hoed heeft een brede bol waardoor hij meer een uitstraling heeft van een Smal westernmodel. Er zit een speels smal bruin lintje rondom de bol. De achterkant van deze hoed staat omhoog. Een hand gevlochten hoed.

Vlotte panamahoed van het merk: Mayser. Bleached ( gebleekt ) De hoed heeft een witte kleur. Om de bol zit een fleurig lint. In de kleuren licht blauw, Donkerblauw, Rood en Grijs.  Deze hoed heeft een UV 60 label. De rand is 7,5 cm breed. Beperkt leverbaar.

Panama Tarbes

174,50

Orginele panamahoed van het merk Mayser. Met een UV 80 label. De hoed is waterafstotend.  Met een zwart klassiek lint rondom de bol.  De rand is mooi omgewerkt. deze hoed is zowel voor dames als heren draagbaar. Verkrijgbaar in de maten 55 tot en met 62.In de naturel kleur dus niet gebleekt.

Mayser Nane.

137,50

Mooie dames zomerhoed met een UV bescherming 80.   Crushable materiaal. Hoed van aaneen gestikte smalle bandjes. Met een fleurig bandje rondom de bol. De rand staat rondom omlaag en het hoedje heeft een gleuf.  Een perfecte zomerhoed.

ooie dames zomerhoed met een UV/UPF label 80. De hoed is niet gevoerd en heeft een brede rand rondom. 8 cm middenvoor gemeten. Aan de achterkant zit een split in de rand en een strik. De rand kan aan de voorkant ook omhoog gezet worden. Gewoon op te vouwen/ rollen dus makkelijk meenemen. Verkrijgbaar in verschillende maten. S tot en met XL

26