Hoed

Hoed

Resultaat 1–9 van de 28 resultaten wordt getoond

Zomer trilby van het merk Kangol. De trilby is van een gebreid materiaal. Hij is dus niet helemaal dicht. Het randje van de trilby staat aan de voorkant naar beneden en achter omhoog. Klein randje.

Zomerhoedje van het merk Kangol. Het is een hoedje van een gebreid materiaal en is dus niet helemaal dicht. Deze porc pie heeft een klein randje dat rondom helemaal omhoog staat

Een echte blikvanger. Originele Panama hoed met een stofje rondom de bol.  Het stro van de hoed is donkerder dan op de foto’s weergegeven wordt. Een echte bruine kleur. De hoed is van het hippe merk Alfonso Déste uit Italië.  Beperkte voorraad en op = op.

Fleurige zomerhoed in 3 verschillende kleurtjes. De hoed heeft een versteller aan de binnenkant van de bol. hij is dus kleiner te maken. De rand is rondom 8,5 cm en heeft ijzerdraad aan de buitenkant van de rand. Basismaat 57 cm. Het weefsel van de hoed en de rand is open. De hoed heeft een grote strik aan de achterkant

Strohoed Britt

29,90 BTW

Dames strohoed. Deze hoed heeft een  10 cm brede rand aan de voorkant. De achterkant van de rand is 4 cm. Om de bol zit een brede rand met een grote strik aan de achterkant. Een ideaal model voor wie veel in een stoel zit. Door het korte achterkantje wipt de hoed niet af als je in een stoel met hoge rugleuning zit of een  grote sjaal of kraag draagt. De hoed heeft een versteller aan de binnenkant rand.

Hoed Daisy

29,50

Dameshoed met een grote strik aan de achterkant. De hoed heeft aan de voorkant een grote rand. 10,5 cm . De rand loopt naar achteren smaller uit. De rand is aan de achterkant 4 cm. Het vlechtwerk van de hoed is open, zowel op de bol als de klep. Aan de binnenkant van de hoed zit een versteller. De hoed kan dus kleiner gemaakt worden. De basismaat van de hoed is 57 cm.

Regenpet in Ballonmodel. De pet heeft elastiek aan de achterkant voor een goede pasvorm. 6 baans model met een knoopje boven midden op de pet. De pet is verkrijgbaar in 2 verschillende maten.

Mooi regenhoedje waarvan de rand aan de voorkant langer is dan aan de achterkant. Het hoedje is waterproof, windproof en Breathable.  Het hoedje heeft een platte bovenkant. Materiaal Miporex.

Dames regenhoedje. Maat is niet verstelbaar. Verkrijgbaar in de maten 56 en 58 hoofdomvang. Makkelijk op te vouwen en mee te nemen. Bucket model.

28