Kinderen

Kinderen

Resultaat 1–9 van de 12 resultaten wordt getoond

Kindercap in zwarte spijkerstof met een geborduurde tekst. De cap is verstelbaar aan de achterkant door middel van klittenband.  De paarse cap heeft als opdruk: If you think i’m cute  Smile.  De oranje variant: If you think i’m handsome Smile, De rode cap But why,  De roze variant:  Don’t mess with a Princess.  Laatste stuks.

Flatcap Wouter.

24,5024,90

Stoere flatcap voor kinderen. Verkrijgbaar in een fris blauw ruitje en een effen grijze kleur. Mooi afgewerkt petje.  Verkrijgbaar in de maten 47, 49, 51, 53.  Zolang de voorraad strekt.

Bucket Sian

14,50

Vrolijke kinder bucket. Verkrijgbaar in Blauw en Rood in verschillende maten.  De bucket is oprolbaar en niet gevoerd.

Cap Hatland

19,95

Cap van het merk Hatlland. De cap is verstelbaar aan de achterkant door middel van een gespje. KLEINE maat . De basismaat is 54 cm.

Meisjes fedora van het merk Mc Burn uit Duitsland. De hoed heeft 3 maten en 3 verschillende kleuren. De rand van het hoedje staat naar beneden en is 8 cm breed.  Het hoedje is niet gevoerd. Met een bescheiden vilten bandje rondom de bol. Natuurlijk ook voor dames met een klein maatje.

Meisjes vilthoedje met een bloemversiering op de zijkant. Het hoedje heeft een bol en een 8 cm breed flaprandje. Dit hoedje heeft een versteller aan de binnenkant van de hoed. Hij kan dus verkleind worden. Een super mooi hoedje.  Hoofdomtrek 53 cm is de basismaat.

Mooie vilten kinderhoed. Hoofdmaat 53 cm.  De hoed heeft een bol en een 8,5 cm brede rand rondom.  De rand is afgewerkt met een bordeaux sierstiksel. De veer is maar een stekertje. Dit kan eraf natuurlijk. De hoed heeft ook een lint om hem onder de kin vast te maken, dus waait deze niet af. Een super mooi model.

Een Vilthoedje in kindermaten. Lijkt meer op een baret. Het hoedje heeft een strik op de rechterzijkant. Het gele hoedje is in werkelijkheid echt fel maisgeel. Het donkerblauwe hoedje  is heel donker en zit tegen zwart aan. Een super hoedje. Ook voor dames met een hele kleine maat.

Vrolijke muis en konijnmuts. De muts heeft flappen met pompoms aan de uiteinden voor over de oren en is lekker warm teddy gevoerd. Een echte blikvanger.

12