Hoed

Hoed

Resultaat 1–9 van de 20 resultaten wordt getoond

Trilby Mark

32,50 25,00

Heren trilby. Het randje staat aan de achterkant omhoog en aan de voorkant naar beneden. De rand van de trilby is aan de onderkant en het randje van de rand van ribstof. De hoed is gevoerd.

Lederen hoed

134,95

Lederen hoed van het merk BARMAH gemaakt in Australië. De original & unique hat in a bag. Deze uitvoering is gemaakt van kangaroo leather. Kangaroo leather is wat soepeler dan rundsleder. Deze hoed is zowel voor dames als heren draagbaar.  Het leder is een beetje gevlamd. Dit is bij elke hoed weer anders. Het blijft natuurlijk een natuurproduct. Deze hoed heeft een elastische hoofdband.

Gemaakt in Australië.
Verkrijgbaar in de maten: S tot en met XXL
Kleur: bruin ( gevlamd)
Met ventilatiegaatjes aan de zijkant.

Waterafstotende Bucket. Dit hoedje is opvouwbaar. Dus gemakkelijk meenemen. Een makkelijk vrijetijdshoedje om altijd bij te hebben. De bucket is in verschillende maten verkrijgbaar en komt ook in een witte kleur.

Player Mike

92,50 55,00

Klein model hoedje van het merk Stetson. Model: porc pie/ player. Het hoedje heeft een gleuf en deukjes voor. Het veertje is een stekertje. Dat kan er zo af. In een mooie diep blauwe kleur met een bewerkt rood lint rondom de bol. Het hoedje is waterafstotend.

Trilby Jaxon

59,95 32,50

Trilby model vilthoedje van Jaxon & James.  Het hoedje heeft een zwart lint rondom de bol en een veertje op de zijkant. Dit hoedje is niet gevoerd en de maten vallen redelijk groot. De laatste stuks.

Porc pie Don

49,95 37,50

Wollen stoffen porc pie van het Belgische merk Herman. De rand staat rondom omhoog en de bovenkant van het hoedje is ovaal/rond. De bol van de porc pie heeft een lint rondom. En het hoedje is gevoerd. Nu echt de laatste stuks.

Kleine herenhoedjes. Porc pie ,player model.  De allerlaatste stuks. De hoedjes zijn diep zwart van kleur en hebben elk een andere band. Hoedje Rico heeft een bruine band. De bovenkant is in de C vorm. Veertje kan eraf. De rand van dit model staat rondom omhoog maar kan eventueel naar beneden gevouwen worden. Dan krijg je het trilby model.  Hoedje Bill heeft van boven gezien een diamantvorm. Ook hier staat het randje rondom omhoog. Deze hoed heeft een iets kleiner randje wat niet naar beneden geslagen kan worden. Beide hoedjes zijn waterafstotend.

Sportieve vilten herenhoed van het merk Balke uit Duitsland. De hoed heeft een Baygard finish, dus waterafstotend. Met een sportief kunstlederen bandje rondom de hoed en veertje. Deze hoed behoort tot de Lakota lijn.

Lakota

69,95

Vilten herenhoed in het model Traveller van het Duitse merk Balke. De hoed is crushable en waterproof. In een mooie diep groene kleur. De hoed is niet gevoerd.

20