Winter

Winter

Toont alle 7 resultaten

Meisjes fedora van het merk Mc Burn uit Duitsland. De hoed heeft 3 maten en 3 verschillende kleuren. De rand van het hoedje staat naar beneden en is 8 cm breed.  Het hoedje is niet gevoerd. Met een bescheiden vilten bandje rondom de bol. Natuurlijk ook voor dames met een klein maatje.

Mooie vilten kinderhoed. Hoofdmaat 53 cm.  De hoed heeft een bol en een 8,5 cm brede rand rondom.  De rand is afgewerkt met een bordeaux sierstiksel. De veer is maar een stekertje. Dit kan eraf natuurlijk. De hoed heeft ook een lint om hem onder de kin vast te maken, dus waait deze niet af. Een super mooi model.

Een Vilthoedje in kindermaten. Lijkt meer op een baret. Het hoedje heeft een strik op de rechterzijkant. Het gele hoedje is in werkelijkheid echt fel maisgeel. Het donkerblauwe hoedje  is heel donker en zit tegen zwart aan. Een super hoedje. Ook voor dames met een hele kleine maat.

Vrolijke muis en konijnmuts. De muts heeft flappen met pompoms aan de uiteinden voor over de oren en is lekker warm teddy gevoerd. Een echte blikvanger.

Vrolijk kinderbaretje met een hoofdomvang van 49 cm van het merk Happy Prince. Dit is een vilten baretje met een puntje bovenop de baret. De doorsnede van de baret is: 24 cm. De baret is niet gevoerd. Leeftijd ongeveer 2/3 jaar.

Baret Britt

32,50

Kinder  baret voor de hoofdomvang 52 cm. voor de leeftijd van ongeveer 2 tot 4 jaar. De baret heeft gestikte naden en een puntje bovenop. De boven doorsnede van de baret is 23 cm. De baret is niet gevoerd.

Baby newsboy cap voor de allerkleinsten.  Oversized model met een elastiek aan de achterkant. S/M voor ongeveer vanaf 8 maanden tot 1,5 jaar en  M/L ongeveer vanaf 1,5 jaar tot 3 jaar. Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. De petjes zijn van het merk: Jaxon & James. Stofje in visgraat motief en met een knoop bovenop de pet.

7