Gelegenheids hoeden

Gelegenheids hoeden

Resultaat 1–9 van de 10 resultaten wordt getoond

Klein dopje op een haarband. Het dopje staat schuin op de zijkant van het hoofd. De fascinator heeft 2 lange ganzenveren die uitlopen in een krul. Een echt feestelijke fascinator.

Fascinator: Een druppel van sinamay op een haarband Op de druppel is een bloem van veren en 3 langere bladeren met veren. Deze kunnen vervormd worden. Er zit ijzerdraad in.  Tip: Breng een stukje stof mee voor de kleur of een kledingstuk.

Super mooie vilthoed in de kleuren zwart en rood. Variant 1 is de voorkant rood en de achterkant zwart. Deze wordt ingedeeld als rood in de kleurtabel Variant 2 is net andersom: Voorkant zwart en de achterkant rood.  Deze variant wordt ingedeeld als zwart in de kleurtabel. Deze hoed heeft sierstiksels en lussen op de zijkant. De rand aan de voorkant is:9 cm. De rand aan de achterkant is: 6,5 cm.

Dopje Iris

42,50

Feestelijke druppel op een hele smalle haarband. De druppel valt op een zijkant van het hoofd. De smalle haarband is omwikkeld met smal satijnen lint. Wij adviseren u deze items te passen, kopen in de winkel daar deze niet geruild of teruggestuurd kunnen worden.

Pill box Lore

173,75

Rond dopje. (pill box). Het dopje sluit perfect om het hoofd. De pill box is versierd met een gaasje rondom de rand. De rechter zijkant is verwerkt in een punt en bewerkt met kraaltjes. Uit de punt komen “veren”.  ( handwerk).

Pillbox Sophie

158,90

Laag pill boxje. Het hoedje is bewerkt met kant en een grote strik aan de achterkant. De strik is versierd met witte kralen. Het hoedje zelf heeft opgestikte naden bovenop het dopje. Hier zit weer kant overheen. Het dopje is er in verschillende maten. ( handwerk).

Klein dameshoedje. Zoals in de charlestontijd.  De rechterkant van het hoedje loopt in een punt uit, waaruit de “veren ” ontspringen.  Een hoedje zoals geen ander in een diep donker rode kleur.

Hoed Nikkie

79,20

Een speciale hoed voor een speciale gelegenheid. Vrolijke gele kleur. De hoed heeft een klein randje wat aan de linkerkant omhoog staat en aan de rechterkant naar beneden. Met een sinamay bloem van lussen op de voor/ zijkant . Dit hoedje heeft een versteller aan de binnenkant van de hoed zodat hij ook verkleind kan worden. Wij adviseren u om deze hoeden in de winkel te komen passen/ kopen. Deze hoeden kunnen niet geruild worden of teruggestuurd.

Hoed Bianca

76,25

Mooie hoed voor een speciale gelegenheid. De rand van de hoed staat rondom naar beneden. De hoed is versierd met grote lussen op de rechter zijkant voor. De maat kan versteld worden vanuit de binnenkant van de hoed. Wij raden u aan om deze hoeden in de winkel te komen passen. Deze hoeden kunnen niet geruild/ terug gestuurd worden.

10