Gelegenheids hoeden

Gelegenheids hoeden

Resultaat 1–9 van de 15 resultaten wordt getoond

Fascinator die bevestigd is op een haarbandje. Klein dopje met sinamay cirkels en bladeren. een echt feestelijk hoofddeksel.

Bescheiden haarversiering op een strik. De strik is op een haarband bevestigd dus blijft goed op het hoofd zitten. Op de strik een bloem van veren en ganzenveren met sinamay lussen. Deze fascinator is LILA van kleur

Klein dopje op een haarband. Het dopje staat schuin op de zijkant van het hoofd. De fascinator heeft 2 lange ganzenveren die uitlopen in een krul. Een echt feestelijke fascinator.

Fascinator: Een druppel van sinamay op een haarband Op de druppel is een bloem van veren en 3 langere bladeren met veren. Deze kunnen vervormd worden. Er zit ijzerdraad in.  Tip: Breng een stukje stof mee voor de kleur of een kledingstuk.

Fascinator die bevestigd is op een haarband. De haarband kan meestal onder het haar weggewerkt worden.  Breng een kledingstuk of stukje stof mee voor de kleur.

Bescheiden fascinator. Bevestigd op een haarband dus blijft goed zitten. De haarband kan in de meeste gevallen onder het haar gewerkt worden. Zodat deze niet of minder zichtbaar is. In 4 verschillende feestelijke kleuren.

Super mooie vilthoed in de kleuren zwart en rood. Variant 1 is de voorkant rood en de achterkant zwart. Deze wordt ingedeeld als rood in de kleurtabel Variant 2 is net andersom: Voorkant zwart en de achterkant rood.  Deze variant wordt ingedeeld als zwart in de kleurtabel. Deze hoed heeft sierstiksels en lussen op de zijkant. De rand aan de voorkant is:9 cm. De rand aan de achterkant is: 6,5 cm.

Dopje Iris

42,50

Feestelijke druppel op een hele smalle haarband. De druppel valt op een zijkant van het hoofd. De smalle haarband is omwikkeld met smal satijnen lint. Wij adviseren u deze items te passen, kopen in de winkel daar deze niet geruild of teruggestuurd kunnen worden.

Pill box Lore

173,75

Rond dopje. (pill box). Het dopje sluit perfect om het hoofd. De pill box is versierd met een gaasje rondom de rand. De rechter zijkant is verwerkt in een punt en bewerkt met kraaltjes. Uit de punt komen “veren”.  ( handwerk).

15