Heren

Heren

Toont alle 6 resultaten

Sjaal Frits

24,50

Mooie herenzomer sjaals met een klein wiebertjes patroon. De uiteinden van deze sjaal lopen diagonaal. Dat wil zeggen dat ze in een punt uitlopen. De kleuren van de sjaals zijn in het echt wat dieper  ( Feller )van kleur dan ze op de foto’s zijn.  Mooie neutrale tinten.

Sjaal Arjan

24,50

Mooie kreukelsjaal voor dames en heren met diagonale uiteinden. Dat wil zeggen dat de uiteinden uitlopen in een punt. Mooie materalen, katoen en zijde en een ruime maat. Super sjaal.

Sjaal Bauke

14,95

Mooie zomersjaals met rondom een rafelrandje. De kleuren zijn in het echt iets donkerder dan op de foto’s. Er zijn alleen natuurlijke materialen gebruikt voor deze sjaals. Een iets gebobbeld stofje.

Mooie herensjaal in een grove katoenen stof. De sjaals zijn gerafeld aan de uiteinden. Lekker soepele sjaals in een ruime maat.

Sjaal Ramon

29,95

Herensjaal met een vlotte print. De sjaal is er in Jeans kleur met Ecru en een variant met Zwart, Ecru, en een lichte Army kleur.  Op de foto’s valt dit uit als licht grijs. De uiteinden van de sjaal zijn afgewerkt door een rafelrandje.

Sjaal Tim

24,95

Mooie dunne herensjaal. Natuurlijke materialen dus zweet niet. Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. De uiteinden van de sjaal zijn gerafeld.

6