Hoed

Hoed

Resultaat 1–9 van de 23 resultaten wordt getoond

Mooi zomerhoedje van het Hippe merk Alfonso Déste. Slap hoedje waarvan de rand zowel omhoog als naar beneden gedragen kan worden. De bol heeft een ruitstofje en de rand een jeansachtig stofje. Het hoedje is gevoerd en heeft een wit bandje rondom de rand. Een blikvanger. Beperkte voorraad. OP = OP.

Een echte blikvanger. Originele Panama hoed met een stofje rondom de bol.  Het stro van de hoed is donkerder dan op de foto’s weergegeven wordt. Een echte bruine kleur. De hoed is van het hippe merk Alfonso Déste uit Italië.  Beperkte voorraad en op = op.

Zuidwester

27,50

Zuidwester, Ideaal voor op de fiets, strand of daar waar veel wind is. Hij heeft een stormbandje en waait dus niet weg. Met oorflapjes dus geen wind in de oren. De zuidwesters zijn er in zwart waarvan je de bol kan veranderen in oranje en donker blauw welke je kan veranderen in rood. Veilig bij Donker, slecht weer. Je bent meer zichtbaar. De zuidwester kan aan de achterkant nog kleiner gemaakt worden. Lekker katoen gevoerd dus zweet niet.

Bucket bloem

28,50

Mooie vouwbare bucket van het merk Herman. Met bloemen/bladeren print in gedekte kleuren. Verkrijgbaar in 4 maten.

Trilby Henk

82,50

Zomer Trilby van Stetson. Het hoedje is gemaakt van Viscose en heeft een brede band rondom de bol. Het hoedje is niet gevoerd. De rand van het hoedje staat aan de achterkant omhoog en de voorkant naar beneden. Een top model.

Originele panamahoed.  Panamahoed met een geblokte rand. De hoed heeft een fedora model en een klassieke zwarte rand rondom de bol.  De bol is aan de voorkant verstevigd. De hoed is verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL. Zowel voor dames als heren.

Originele Panamahoed, gemaakt in Ecuador. Deze hoed heeft een versteviging in de gleuf aan de voorkant. De rand is ecru van kleur en de bol is beige. Om de bol zit een gestreept lint. Met een draad in de rand zodat hij goed in model blijft. De rand staat aan de voorkant naar beneden en aan de achterkant omhoog.

Super mooi porcpie hoedje uit ecuador. Origineel.  Met een blauw gestreept lint rondom de bol. Een echt zomers hoedje.

Originele Panamahoed. De korf is gevlochten in Ecuador. De hoed is gevormd in Slowakije. De hoed heeft een UV 80 label. Hij beschermd dus heel goed tegen UV stralen. Deze hoed is ook waterafstotend. Een super mooie hoed met een lange levensduur. Het merk Mayser valt groot van maat.

23