Hoed

Hoed

Resultaat 1–9 van de 33 resultaten wordt getoond

Zuidwester

27,50

Zuidwester, Ideaal voor op de fiets, strand of daar waar veel wind is. Hij heeft een stormbandje en waait dus niet weg. Met oorflapjes dus geen wind in de oren. De zuidwesters zijn er in zwart waarvan je de bol kan veranderen in oranje en donker blauw welke je kan veranderen in rood. Veilig bij Donker, slecht weer. Je bent meer zichtbaar. De zuidwester kan aan de achterkant nog kleiner gemaakt worden. Lekker katoen gevoerd dus zweet niet.

Leuke zomerhoed van Hatland. De hoed heeft een smal kunstlederen bandje rondom de bol. Gleufmodel. De hoed is gevoerd aan de binnenkant. UPF 50+ bescherming. Met een zachte zweetband. Natuurlijk materiaal. Raffia. Verkrijgbaar in de maten: S, M, L, XL

Oudoorhoed Lykens Cooldown. De hoed heeft een stormbandjes tegen de harde wind. Hij heeft ook een patch welke je nat kan maken voor verkoeling op het voorhoofd. De onderkant van de rand van de hoed is afstekend van kleur. De olive kleur heeft een ecru onderrand, De khaki hoed heeft een olive kleur onderrand en de putty hoed heeft een khaki onderrand. Verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL. De hoed heeft aan de zijkanten ook ventilatie roostertjes  UPF 50+

Mooie hoed van Stetson in niet al te lichte kleuren. De hoeden hebben beide een rand van een andere kleur dan de bol. De rand staat rondom omlaag en is 6,5 cm breed. Deze hoed heeft een UPF label 40+ . Gemaakt van een natuurlijk materiaal. 100% Viscose. De olijfgroene variant heeft een donker blauwe rand. de bruine variant heeft een bruine bol en een donkerdere bruine rand. Afgewerkt met een vrolijk gestreept lint rondom de bol.

Mooie Trilby van het merk Stetson. – Klein randje dat aan de voorkant omlaag en de achterkant omhoog staat.  Gemaakt van een natuurlijke grondstof. 100% Viscose. Verkrijgbaar in verschillende maten. Een echte zomerhoed.

Vlotte bucket van het merk Stetson. Gemaakt van gewassen katoen en heeft ventilatiegaatjes op de zijkant. De bucket heeft een UPF label 40+

Vrolijke bucket van het merk Herman. De bucket is van katoen en is gevoerd met een dun stofje. Verschillende maten verkrijgbaar. Handwas wasbaar.

Vrolijke bucket van het merk Herman. Helemaal katoen. Lekker luchtig. De bucket is er in diverse maten en is gevoerd met een dun stofje. Opvouwbaar dus gemakkelijk meenemen en hand wasbaar.

33