Hoed

Hoed

Resultaat 1–9 van de 21 resultaten wordt getoond

Zomer trilby van het merk Kangol. De trilby is van een gebreid materiaal. Hij is dus niet helemaal dicht. Het randje van de trilby staat aan de voorkant naar beneden en achter omhoog. Klein randje.

Zomerhoedje van het merk Kangol. Het is een hoedje van een gebreid materiaal en is dus niet helemaal dicht. Deze porc pie heeft een klein randje dat rondom helemaal omhoog staat

Mooi zomerhoedje van het Hippe merk Alfonso Déste. Slap hoedje waarvan de rand zowel omhoog als naar beneden gedragen kan worden. De bol heeft een ruitstofje en de rand een jeansachtig stofje. Het hoedje is gevoerd en heeft een wit bandje rondom de rand. Een blikvanger. Beperkte voorraad. OP = OP.

Een echte blikvanger. Originele Panama hoed met een stofje rondom de bol.  Het stro van de hoed is donkerder dan op de foto’s weergegeven wordt. Een echte bruine kleur. De hoed is van het hippe merk Alfonso Déste uit Italië.  Beperkte voorraad en op = op.

Zuidwester

27,50

Zuidwester, Ideaal voor op de fiets, strand of daar waar veel wind is. Hij heeft een stormbandje en waait dus niet weg. Met oorflapjes dus geen wind in de oren. De zuidwesters zijn er in zwart waarvan je de bol kan veranderen in oranje en donker blauw welke je kan veranderen in rood. Veilig bij Donker, slecht weer. Je bent meer zichtbaar. De zuidwester kan aan de achterkant nog kleiner gemaakt worden. Lekker katoen gevoerd dus zweet niet.

Bucket bloem

28,50

Mooie vouwbare bucket van het merk Herman. Met bloemen/bladeren print in gedekte kleuren. Verkrijgbaar in 4 maten.

Trilby Henk

82,50

Zomer Trilby van Stetson. Het hoedje is gemaakt van Viscose en heeft een brede band rondom de bol. Het hoedje is niet gevoerd. De rand van het hoedje staat aan de achterkant omhoog en de voorkant naar beneden. Een top model.

Originele panamahoed.  Panamahoed met een geblokte rand. De hoed heeft een fedora model en een klassieke zwarte rand rondom de bol.  De bol is aan de voorkant verstevigd. De hoed is verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL. Zowel voor dames als heren.

Originele Panamahoed, gemaakt in Ecuador. Deze hoed heeft een versteviging in de gleuf aan de voorkant. De rand is ecru van kleur en de bol is beige. Om de bol zit een gestreept lint. Met een draad in de rand zodat hij goed in model blijft. De rand staat aan de voorkant naar beneden en aan de achterkant omhoog.

21