Pet

Pet

Resultaat 1–9 van de 28 resultaten wordt getoond

Uni kleur cap in een gewassen katoenen stof. ( Used look ). Dit is GEEN Amerikaans model. Deze cap heeft dus geen hoge en harde voorkant. De cap loopt helemaal rond en is verstelbaar aan de achterzijde door middel van een gespje. De achterkant van de cap is iets open. De kleur kan per serie iets verschillen. Iets donkerder of lichter zijn. De cap heeft een kunststof klep. Basismaat 58 cm. De klep is 7 cm lang.

Terug in de tijd. Het Volkswagen-busje. Plank er op en we gaan surfen, strand en feest.  Voor de liefhebbers van dit busje DE flatcap. Elke pet heeft weer een andere print. ( meer busjes, Weinig tekst of meer tekst.) In een neutrale kleur uitvoering.  Een mooi smal model met een extra bandje aan de achterkant voor een perfecte pasvorm.

Smal model flatcap van het merk City Sport.  De klep komt net onder de pet uit.  Hij is gevoerd met een printvoering met slippers. Voor deze pet geldt OP=OP.

Gebreide zomerbaret van het merk Kangol. De baret heeft een lederen bandje wat aansluit rondom het hoofd. Door dit bandje loopt een veter. De baret heeft ook 2 ventilatiegaatjes aan de zijkant van de baret. Het logo staat onder deze gaatjes.

Stoere flatcap met een motorprint. De flatcap heeft een neutrale kleur en de klep komt stoer onder de pet uit.  Voor elke motorliefhebber. De pet heeft een extra randje aan de achterkant voor een perfecte pasvorm op het hoofd.

DE flatcap voor de ( klassieke) muziekliefhebber. Flatcap met instrumenten. Ook met een harp. Foto volgt. Een neutrale kleur flatcap voor zowel dames als heren.  Kijk ook eens bij de muzieknoten flatcap. Mooi model met de klep iets onder de pet uit. De flatcap heeft een extra bandje aan de achterkant voor een perfecte aansluiting op het hoofd.

Vlotte sportieve linnen flatcap voor dames en heren. De pet heeft een smal model een een extra bandje aan de achterkant waardoor de pet perfect aansluit op het hoofd. De klep komt onder de pet uit. Neutrale kleuren. Merk: City Sport

Regenpet in Ballonmodel. De pet heeft elastiek aan de achterkant voor een goede pasvorm. 6 baans model met een knoopje boven midden op de pet. De pet is verkrijgbaar in 2 verschillende maten.

Lekkere damespet. Ruim model. ( Ballon). De pet heeft een slappe klep die helemaal over de oren doorloopt. De klep is middenvoor 5 cm.   Aan de achterkant sluit de pet met elastiek om het hoofd.. Een goed aansluitende pet dus, in verschillende maten.

28