Sjaals

Sjaals

Resultaat 1–9 van de 53 resultaten wordt getoond

Zuidwester

27,50

Zuidwester, Ideaal voor op de fiets, strand of daar waar veel wind is. Hij heeft een stormbandje en waait dus niet weg. Met oorflapjes dus geen wind in de oren. De zuidwesters zijn er in zwart waarvan je de bol kan veranderen in oranje en donker blauw welke je kan veranderen in rood. Veilig bij Donker, slecht weer. Je bent meer zichtbaar. De zuidwester kan aan de achterkant nog kleiner gemaakt worden. Lekker katoen gevoerd dus zweet niet.

Sjaal Berry

19,95

Herensjaal. Zowel met flatcap als los te verkrijgen.

Sjaal Dirk

17,50

Herensjaal. Behorende bij Flatcap Dirk van City Sport. 17,50 Kan natuurlijk ook los gekocht worden.

Loop Saskia

19,95

Loop. Rondlopende sjaal met cirkels. In mooie felle kleuren. Valt soepel.

Sjaal Saskia

19,95

Kleurrijke damessjaal met bewerkte cirkels in veel verschillende kleuren. Mooi ruim formaat. Soepel vallend. Met 20% zijde.

Sjaal Kitty

19,95

Damessjaal in mooi neutrale zomerse kleuren. De sjaal is aan de uiteinden afgewerkt met een klein rafelrandje. De zijkanten zijn gezoomd. Mooie ruime maat en valt soepel.

Sjaal Bloem

18,50

Vrolijke gebloemde sjaal. De hoofdkleur is geel, blauw of met mintgroen. De uiteinden van de sjaal zijn afgewerkt door middel van een klein rafelrandje. Deze sjaal is gemaakt van 30% zijde. Een mooie soepel vallende sjaal dus en ruim van formaat.

Sjaal pastel

29,50

Mooie grote sjaal met ingeweven tekening. Als je de sjaal in 2en deelt dan is 1 kant pastel roze en de andere kant mint groen.  De uiteinden van de sjaal zijn afgewerkt met een rafelrand.  Deze sjaal kan je ook als omslagdoek gebruiken. De sjaal heeft een mooie linnen-look.

Sjaal Sabine

55,90

Mooi gestreepte sjaal met figuurlijnen. De sjaal is aan de zijkant afgewerkt met een zwart/wit bandje. De uiteinden van de sjaal zijn afgewerkt door middel van een smal rafelrandje.

53