Outlet

Outlet

Resultaat 1–9 van de 22 resultaten wordt getoond

Flatcap Hans

18,00

Vlotte herenpetten in het alom bekende model. De pet is aan de voorkant net zo breed als aan de achterkant.  Een grove blauwe visgraat en een Fijne ruit in grijs met een blauw streepje. De petten zijn gevoerd met een synthetische stof.

Trilby Mark

32,50 25,00

Heren trilby. Het randje staat aan de achterkant omhoog en aan de voorkant naar beneden. De rand van de trilby is aan de onderkant en het randje van de rand van ribstof. De hoed is gevoerd.

Flatcap Kees

18,00

Flatcap van het alom bekende model. De opa-pet. Deze pet is aan de voorkant net zo breed als aan de achterkant. De pet is met een synthetische stof gevoerd.

Kindercap in zwarte spijkerstof met een geborduurde tekst. De cap is verstelbaar aan de achterkant door middel van klittenband.  De paarse cap heeft als opdruk: If you think i’m cute  Smile.  De oranje variant: If you think i’m handsome Smile, De rode cap But why,  De roze variant:  Don’t mess with a Princess.  Laatste stuks.

Flatcap Wim

18,00

Het opa model. Een platte pet die aan de voorkant net zo breed is als de aan de achterkant. Deze pet heeft aan de voor en achterkant stukken van ribstof. De kleuren van deze ribstof zijn de te bestellen kleuren. De petten zijn gevoerd met een synthetische voering.

Player Mike

92,50 55,00

Klein model hoedje van het merk Stetson. Model: porc pie/ player. Het hoedje heeft een gleuf en deukjes voor. Het veertje is een stekertje. Dat kan er zo af. In een mooie diep blauwe kleur met een bewerkt rood lint rondom de bol. Het hoedje is waterafstotend.

Trilby Jaxon

59,95 32,50

Trilby model vilthoedje van Jaxon & James.  Het hoedje heeft een zwart lint rondom de bol en een veertje op de zijkant. Dit hoedje is niet gevoerd en de maten vallen redelijk groot. De laatste stuks.

Porc pie Don

49,95 37,50

Wollen stoffen porc pie van het Belgische merk Herman. De rand staat rondom omhoog en de bovenkant van het hoedje is ovaal/rond. De bol van de porc pie heeft een lint rondom. En het hoedje is gevoerd. Nu echt de laatste stuks.

Kleine herenhoedjes. Porc pie ,player model.  De allerlaatste stuks. De hoedjes zijn diep zwart van kleur en hebben elk een andere band. Hoedje Rico heeft een bruine band. De bovenkant is in de C vorm. Veertje kan eraf. De rand van dit model staat rondom omhoog maar kan eventueel naar beneden gevouwen worden. Dan krijg je het trilby model.  Hoedje Bill heeft van boven gezien een diamantvorm. Ook hier staat het randje rondom omhoog. Deze hoed heeft een iets kleiner randje wat niet naar beneden geslagen kan worden. Beide hoedjes zijn waterafstotend.

22