Heren

Heren

Toont alle 8 resultaten

Cap Stan

24,95 BTW

Sportieve cap van het merk Herman. De cap is verstelbaar aan de achterkant door middel van klittenband. Basismaat: 57 en 59. Met UPF protection.  Handwas.  Apart wassen.

Handschoenen van het topmerk Caridei uit Italië. De handschoen is 2 kleurig. Donkerbruin met cognac kleur en perfect afgewerkt. Hij heeft een voering van cashmere. Deze handschoen is ook in grote maten verkrijgbaar. tot en met maat 12. Ook in de kleurencombinatie zwart/grijs.

Lammy wanten

52,50

ECHTE lammy wanten. Deze wanten ( ook verkrijgbaar als handschoenen) zijn echt gemaakt van schapen/lamsvacht.  Dus geen namaakvacht met een gebreide voering erin. Deze wanten zijn het warmst. De wanten zijn er in verschillende kleuren en ook verschillende maten. Per stel wanten en ook handschoenen zal de kleur iets afwijken. Het is en blijft een natuurproduct.

Lammy’s. De handschoen die gemaakt is van schapenvacht. Een lekkere warme handschoen. Deze handschoenen zijn er in verschillende maten en zowel door dames als heren draagbaar.  Deze zijn ook verkrijgbaar in wanten.

Heren autohandschoenen van het merk: Sergio de Rosa. Deze handschoenen hebben geen vingers, maar zijn ook MET vingers verkrijgbaar.IN een helemaal lederen variant en een variant met een gehaakte bovenkant en duim. Allebei in Bruin en Zwart verkrijgbaar. De handschoenen sluiten aan de bovenkant met een klittenband sluiting. Verschillende maten verkrijgbaar.

Lederen handschoenen van het merk Stetson. Gemaakt van Hertenleer. De handschoen heeft een voering van cashmere. Een fijne soepele handschoen.

Lederen herenhandschoenen van het merk Stetson.  De handschoenen hebben een roodbruine kleur.  ( geitenleer ) De handschoenen zijn met een fel oranje katoenen stofje gevoerd.

Herenhandschoen van het merk Stetson. De handschoen is van suede met lederen doorgestikt stuk op de bovenkant van de hand en de duim. hij heeft een bordeaux randje aan de ingang van de handschoen. De handschoen is met een stofje gevoerd in een oranje kleur.

8