Hoed accessoires

Hoed accessoires

Toont alle 8 resultaten

Kurkrandjes.
Voor het verkleinen van een hoed.
een randje maakt de hoed een halve centimeter kleiner in de omtrek

Hoedband in Ibiza-stijl. De banden bestaan uit verschillende lintjes, kettinkjes, flosjes, kraaltjes en bedels. en wordt aan de achterkant van de hoed vastgeknoopt met de veters.  De band weegt 73 gram. De band heeft een rand van franjes aan de onderkant en is er in 3 kleuren. Groen, Grijs en Bruin multi.

Sierlijke band voor om de bol van de hoed. Meestal zomerhoeden maar het kan natuurlijk ook een winterhoed zijn. De band bestaat uit veel verschillende bandjes en kraaltjes. Deze variant heeft ook nog een stierenkop voorop. De band wordt aan de achterkant vastgeknoopt met de veters. Het gewicht van de band is 47 gram.. Hij is er in groen en bruin en is 100 cm lang.

Hoedenveertje met een hart van een gespleten veer.  De hoedenveer is ongeveer 11 tot 12 cm lang.  Elke hoedenveer is anders. Het zal dus zo zijn dat de veer iets afwijkt van de foto. Qua vorm of kleur. De lengte is altijd ongeveer hetzelfde. Deze hoedenveer wordt achter de band van de hoed gestoken.

Hoeden veertje voor het versieren van een hoed. Het veertje is ongeveer 11 tot 12 cm lang. Met natuurlijke veren. bij deze Eendenveer.  Blauw, grijs bruin, wit en bruin. Dit veertje word bevestigd onder de band rondom de bol van de hoed.  De hoed heeft dus wel een band nodig. Veertjes kunnen afwijken in kleur en vorm.  Er zijn geen 2 dezelfde veertjes

Hoedenveertje voor het versieren van een hoed.  De veertjes worden achter de rand van de hoed gestoken. Er moet dus WEL een band om de hoed zitten om te bevestigen. Het veertje is ongeveer 11 tot 12 cm lang.  Alle veertjes zijn verschillend dus het veertje dat u opgestuurd krijgt zal iets afwijken van de foto qua vorm of kleur.  Deze veertjes hebben natuurlijke kleuren. Zwart, Bruin, Wit en groen.

 

Veertjes voor het versieren van een hoed.  De veertjes kan je achter de band van de hoed steken. De hoed moet dus wel een band rondom de bol hebben. Ze zijn er in vele verschillende kleuren en vanzelfsprekend zijn er geen 2 dezelfde uitvoeringen. De veertjes die u krijgt kunnen dus iets afwijken van de foto.  De lengte is wel steeds hetzelfde.  Van 11 tot 12 cm lang.

Hard sheel hoedenkoffer van het merk Brixton. De koffer heeft een handvat aan de bovenkant van de koffer en ook een draagband voor de schouder. De rits kan rondom helemaal open. Aan de onderkant van de koffer zitten plastic “pootjes” zodat de koffer zelf niet op de grond staat. De buitenkant van de koffer bestaat uit een fish-bone stofje. De binnenkant van de koffer is helemaal gevoerd met een polyester stofje en heeft extra opbergvakjes. Er kunnen 2 hoeden in de hoedenkoffer. De draagband en het handvat zijn van pu leder.

 

8