Hoed accessoires

Hoed accessoires

Toont alle 5 resultaten

Kurkrandjes.
Voor het verkleinen van een hoed.
een randje maakt de hoed een halve centimeter kleiner in de omtrek

Hoedband in Ibiza-stijl. De banden bestaan uit verschillende lintjes, kettinkjes, flosjes, kraaltjes en bedels. en wordt aan de achterkant van de hoed vastgeknoopt met de veters.  De band weegt 73 gram. De band heeft een rand van franjes aan de onderkant en is er in 3 kleuren. Groen, Grijs en Bruin multi.

Veertjes om op de zijkant van je hoed te steken. Op de eerste foto de Bismonmojave/ burnt orange variant. De tweede foto is de iets kleinere Burnt henna zwart variant

Sierlijke band voor om de bol van de hoed. Meestal zomerhoeden maar het kan natuurlijk ook een winterhoed zijn. De band bestaat uit veel verschillende bandjes en kraaltjes. Deze variant heeft ook nog een stierenkop voorop. De band wordt aan de achterkant vastgeknoopt met de veters. Het gewicht van de band is 47 gram.. Hij is er in groen en bruin en is 100 cm lang.

Hard sheel hoedenkoffer van het merk Brixton. De koffer heeft een handvat aan de bovenkant van de koffer en ook een draagband voor de schouder. De rits kan rondom helemaal open. Aan de onderkant van de koffer zitten plastic “pootjes” zodat de koffer zelf niet op de grond staat. De buitenkant van de koffer bestaat uit een fish-bone stofje. De binnenkant van de koffer is helemaal gevoerd met een polyester stofje en heeft extra opbergvakjes. Er kunnen 2 hoeden in de hoedenkoffer. De draagband en het handvat zijn van pu leder.

 

5