Zomer

Zomer

Resultaat 1–9 van de 38 resultaten wordt getoond

Loop Saskia

19,95

Loop. Rondlopende sjaal met cirkels. In mooie felle kleuren. Valt soepel.

Sjaal Saskia

19,95

Kleurrijke damessjaal met bewerkte cirkels in veel verschillende kleuren. Mooi ruim formaat. Soepel vallend. Met 20% zijde.

Sjaal Kitty

19,95

Damessjaal in mooi neutrale zomerse kleuren. De sjaal is aan de uiteinden afgewerkt met een klein rafelrandje. De zijkanten zijn gezoomd. Mooie ruime maat en valt soepel.

Sjaal Bloem

18,50

Vrolijke gebloemde sjaal. De hoofdkleur is geel, blauw of met mintgroen. De uiteinden van de sjaal zijn afgewerkt door middel van een klein rafelrandje. Deze sjaal is gemaakt van 30% zijde. Een mooie soepel vallende sjaal dus en ruim van formaat.

Sjaal pastel

29,50

Mooie grote sjaal met ingeweven tekening. Als je de sjaal in 2en deelt dan is 1 kant pastel roze en de andere kant mint groen.  De uiteinden van de sjaal zijn afgewerkt met een rafelrand.  Deze sjaal kan je ook als omslagdoek gebruiken. De sjaal heeft een mooie linnen-look.

Sjaal Sabine

55,90

Mooi gestreepte sjaal met figuurlijnen. De sjaal is aan de zijkant afgewerkt met een zwart/wit bandje. De uiteinden van de sjaal zijn afgewerkt door middel van een smal rafelrandje.

Mooie ruime zomersjaal die ook als omslagdoek gedragen kan worden. De sjaal heeft aan de zijkanten een mooi geweven streeppatroon en de uiteinden zijn afgewerkt door een smal rafelrandje. De sjaal heeft een mooie linnenlook.

Sjaal cirkel

57,75

Sjaal met allerlei bewerkte cirkels met veel verschillende neutrale kleuren.  Deze sjaal is ruim van maat en kan dus ook als omslagdoek gedragen worden. Een mooie bewerkte sjaal.

Sjaal streep

47,50

Ruime sjaal met mooie felle strepen die ook als omslagdoek gebruikt kan worden. De sjaal is iets doorzichtig.  De uiteinden van de sjaal zijn afgewerkt door middel van een klein rafelrandje.

38