Zomer

Zomer

Resultaat 1–9 van de 31 resultaten wordt getoond

Loop Saskia

19,95

Loop. Rondlopende sjaal met cirkels. In mooie felle kleuren. Valt soepel.

Sjaal Kitty

19,95

Damessjaal in mooi neutrale zomerse kleuren. De sjaal is aan de uiteinden afgewerkt met een klein rafelrandje. De zijkanten zijn gezoomd. Mooie ruime maat en valt soepel.

Sjaal Bloem

18,50

Vrolijke gebloemde sjaal. De hoofdkleur is geel, blauw of met mintgroen. De uiteinden van de sjaal zijn afgewerkt door middel van een klein rafelrandje. Deze sjaal is gemaakt van 30% zijde. Een mooie soepel vallende sjaal dus en ruim van formaat.

Sjaal pastel

29,50

Mooie grote sjaal met ingeweven tekening. Als je de sjaal in 2en deelt dan is 1 kant pastel roze en de andere kant mint groen.  De uiteinden van de sjaal zijn afgewerkt met een rafelrand.  Deze sjaal kan je ook als omslagdoek gebruiken. De sjaal heeft een mooie linnen-look.

Sjaal Sabine

55,90

Mooi gestreepte sjaal met figuurlijnen. De sjaal is aan de zijkant afgewerkt met een zwart/wit bandje. De uiteinden van de sjaal zijn afgewerkt door middel van een smal rafelrandje.

Mooie ruime zomersjaal die ook als omslagdoek gedragen kan worden. De sjaal heeft aan de zijkanten een mooi geweven streeppatroon en de uiteinden zijn afgewerkt door een smal rafelrandje. De sjaal heeft een mooie linnenlook.

Sjaal cirkel

57,75

Sjaal met allerlei bewerkte cirkels met veel verschillende neutrale kleuren.  Deze sjaal is ruim van maat en kan dus ook als omslagdoek gedragen worden. Een mooie bewerkte sjaal.

Mooie ruime damessjaals die ook als omslagdoek te gebruiken zijn met een oosters printje. De sjaals zijn aan de uiteinden afgewerkt en op iedere hoek zit een kwastje.

Kleurrijke damessjaal met veel bolletjes De sjaal is iets doorzichtig. De uiteinden van de sjaal lopen uit in een punt. De sjaal heeft een kreuk-effect.

31