Baretten / Mutsen

Baretten / Mutsen

Resultaat 1–9 van de 16 resultaten wordt getoond

Alpino

20,9524,95

Original Basque
De originele alpino is in de kleuren donker blauw en zwart verkrijgbaar. De Alpino heeft een geruite voering aan de binnenkant met een kunstlederen binnenband. De Alpino is te herkennen aan het puntje midden boven op.

  • Alpino van 100% wol.
  • Verkrijgbaar in de kleuren : Blauw en zwart
  • Een geruite voering
  • Een kunstlederen binnenband
  • Ook in kleine en grote maten verkrijgbaar

Bamboo Jax Beret

54,50

Een zomerbaret van het merk Kangol gemaakt van een gebreid materiaal. De baret heeft het logo op de voorkant en heeft ook een smal opstaand randje. Hierdoor sluit de baret goed aan op het hoofd.

Fluffy baret

55,00

Mooie Baret in angora stijl. Deze baret is gemaakt van NEP bont ( angora). De baret heeft een elastische band aan de binnenkant van de baret. Niet alle baretten hebben een puntje boven middenop. Maak desnoods een aantekening bij uw bestelling als u die zeker erop wil hebben. Dan houden we er rekening mee. De baret is er in 2 maten. Dus ook voor de iets grotere hoofdmaat. Mooie zachte baret. Verkrijgbaar in 3 mooie kleuren.

Mooie baret van het merk Barascon van Stetson. De baret heeft een klein opstaand randje en een kunstlederen strik op de zijkant van de baret. Deze is zwart van kleur met een blauw stiksel.  Met een puntje in het midden bovenop de baret.. De baret is niet gevoerd.

Gebreide katoenen dames baret. Met een gebreide ajourrand.  Deze baret is rond gebreid en heeft geen naad achter. Gemaakt in Europa. De baret is ook prima binnen te dragen.

Mooie zomerbaretten gemaakt van Katoen.  Gebreide modellen in de kleur blauw met wit.    Baret Cleo – Deze baret begint in het midden bovenop met een blauwe stip , hij loopt vaan de buitenrand verder in streepjes en aan de onderkant loopt deze in de blauwe kleur verder. Deze wordt aangegeven als de kleur blauw.  Baret Els – Deze baret begint met een blauw stipje boven midden op en loopt in streepjes naar de buitenkant van de baret. Deze strepen lopen aan de onderkant van de baret door. Deze baret wordt aangegeven als  Wit Baret  Bea – Deze baret is gemaakt met allemaal cirkels. De cirkels lopen helemaal op de onderkant door. De baret heeft aan de achterkant een naad. De baretten kunnen ook binnen gedragen worden.

Vlotte baret van het merk Kangol. De baret heeft een opstaand randje van ongeveer 2 cm hoog. Het logo staat op de voorkant van de baret.

Mooie baret van Brixton. Loopt mooi rond. De baret heeft een elastische binnenband en is verkrijgbaar in 2 maten. De baret heeft een puntje midden bovenop

Mooie muts van Erin Knitwear.  Alle artikelen van dit merk worden hand gebreid met Ierse wol. Deze muts is zowel voor dames als voor heren. De muts is helemaal gevoerd met een fleece stofje. Lekker warm. Met originele Ierse breisteken.

16